Image

Lisa Sabelsjö ny bolagsjurist på Index International

Karriär Fastighetsbolaget och bostadsutvecklaren Index International plockar över Ifs bolagsjurist Lisa Sabelsjö med bakgrund från bland annat Mannheimer Swartling.
Publicerad den 9 Januari 2014

- Jag är mycket glad över att vi har kunnat knyta Lisa Sabelsjö till Index International. Hon har precis den erfarenhet och kompetens inom finansrätt samt avtal- och affärsöverenskommelser som vi söker, säger Marie-Louise Alamaa, CEO på Index International.

- Jag attraherades främst av entreprenörsandan hos Index och att det är ett mindre bolag där jag får en större roll med övergripande ansvar för avtal- och affärsöverenskommelser, säger Lisa Sabelsjö.

Lisa Sabelsjö har en juristexamen från Stockholms universitet och har erfarenhet av arbete som bolagsjurist såväl som från advokatbyrå. Hon kommer närmast från If, dessförinnan har hon bland annat arbetat på Mannheimer Swartling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige