Image

Lindab till Aura

Uthyrning Skanska Öresund har tecknat hyresavtal med Lindab i Aura, Citadellsstaden, Malmö. Lindab hyr plan 6 och kontoret blir en satellit till Lindabs huvudkontor i Grevie.
Publicerad den 2 Oktober 2018
Annons
Image
Aura. Bild: Skanska
Aura.

– Lindab har över 5 000 anställda och dotterbolag över hela Europa. Med vår etablering i Malmö skapar vi en modern mötesplats med goda kommunikationsmöjligheter. Den dynamiska regionen lockar med ett aktivt näringsliv, en ung befolkning och närhet till ledande universitet. Vi utökar våra möjligheter att rekrytera den spetskompetens som krävs för att fortsätta utveckla vår ledande position inom våra kärnområden ventilation och byggkomponenter, säger Ola Ringdahl, koncernchef för Lindab Group.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Lindab till Aura och Malmö. Lindab är ett internationellt och anrikt företag som ger ett gott sällskap i Aura där vi har en spännande mix av företag och branscher. I Aura får de en härlig utblick mot Slottsparken, kanalen och staden men även närhet till service och kommunikationer, säger Jessica Andersson, Skanska Öresund.

Skanska har sedan tidigare välkomnat hyresgästerna Grant Thornton, Trägårdh Advokatbyrå och Malmö Stads förskola Triton till projektet. Efter avtalet med Lindab återstår nu 2 500 kvadratmeter outhyrd kontorsyta i Aura.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Akelius vd: Det är svårt att ge prognoser

Bolag Framtiden är mer osäker än vanligt och Akelius har intagit en försiktig inställning till nya investeringar för att upprätthålla ett stabilt finansiellt läge. Företagets vd Ralf Spann berättar för Fastighetssverige hur länge han tror den här osäkerheten håller i sig, hur transaktionsmarknaden ser ut och skillnaden mellan olika geografier.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY