Image
Sandra Isberg.
Sandra Isberg. Bild: Rikshem

Libitum-vd blir verksamhetsutvecklingschef på Rikshem

Karriär Sandra Isberg, idag vd på Libitum Sverige, blir verksamhetutvecklingschef på Rikshem. Tjänsten är nyinrättad och ingår i ledningsgruppen. Hon tillträder den 11 januari 2021.
Publicerad den 27 Oktober 2020

Sandra Isberg har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling. Hon kommer senast från en tjänst som vd för Libitum som arbetar med digitala bostadslösningar. Dessförinnan har hon arbetat länge i bygg- och fastighetsbranschen i flera roller på Skanska, bland annat som inköpschef Hus Skanska Sverige.

– Sandras erfarenhet från bland annat inköp, verksamhetsstyrning och utveckling av gemensamma arbetssätt kommer bidra till att vi kan utveckla och dra nytta av de skalfördelar som finns i bolaget och bli effektivare. Jag ser verkligen fram emot att få välkomna henne till Rikshem i denna, för bolaget, nya roll, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem.

– Jag har en stark drivkraft att förbättra verksamheter och se hur vi kan underlätta för medarbetare i deras vardag. Att få kombinera det med att bidra till en hållbar samhällsutveckling som en del av Rikshem känns mycket inspirerande, säger Sandra Isberg, tillträdande verksamhetsutvecklingschef på Rikshem.

Som verksamhetsutvecklingschef på Rikshem kommer Sandra Isberg att ansvara för avdelningarna Hållbarhet, Digitalisering och Inköp. Hon tillträder sin nya tjänst den 11 januari 2021.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige