Image

Leif Carlsson tillsätts på nyinrättad tjänst i SBC

KARRIÄR Leif Carlsson har utsetts till chef för Strategi och Ekonomi i SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ), som är noterat på NGM Equity. Tjänsten är nyinrättad och Leif Carlsson, som också kommer att ingå i koncernledningen, tillträdde i går.
Publicerad den 3 Mars 2008

Leif Carlsson är civilekonom och har bland annat varit CFO (finanschef) för WM-Data samt vd för WM-Data Sverige. I egen konsultverksamhet har Leif Carlsson arbetat med förvärv och integrationer, både som projekt manager men också i andra ledarroller, som exempelvis temporary CFO.

- SBC har haft en stark utveckling genom åren och vi har högt ställda mål för framtiden. Leif Carlsson har mycket bred erfarenhet inom ekonomiområdet. Han har också lett stora förändringsprocesser, är väl förtrogen med arbetet i börsnoterade bolag och har stor erfarenhet av ledarskap. Vi ser fram emot att Leif Carlsson är beredd att bidra med sin kompetens för SBCs fortsatta utveckling, säger Helena Skåntorp, vd för SBC Sveriges BostadsrättsCentrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige