Den nya restaurangen som öppnar i slutet av 2025, kommer att finnas på två våningar på totalt 600 kvadratmeter och kommer att ha en egen odling på Vistas tak för kryddor och örter som kan användas i matlagningen.
– Ett välkommet tillskott för utbudet och atmosfären i hela området. Laziza gör dessutom viktiga insatser för ökad sysselsättning, vilket är positivt för regionens utveckling, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.
– Vistas höga hållbarhetsambitioner går helt i linje med vårt eget erbjudande med mycket vegetarisk och närproducerad mat, säger Sadoo Iskandarani, grundare och kökschef på Laziza.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.