Image

Lallerstedt-krog till SKB på Kungsholmen

Uthyrning Eriks Restauranger, mäklaren Bo Sthlm och bygg- och inredningsföretaget DN Bygg & Inredning etablerar sig i SKBs nya kvarter på Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 28 September 2017
SKB bygger nytt på Kungsholmen. Bild: SKB
SKB bygger nytt på Kungsholmen.

Intresset för SKBs nyproduktion på Hantverkargatan på Kungsholmen i Stockholm har varit stort. Nu står huset nästan klart och under första kvartalet 2018 är det inflyttning i de 44 kooperativa hyresrätterna ritade av Wingårdh Arkitektkontor.

Nu har SKB tecknat kontrakt med tre verksamheter som också etablerar sig; Eriks Restauranger, mäklaren BO Sthlm samt bygg- och inredningsföretaget DN Bygg & Inredning.

– Det är tre mycket spännande verksamheter som väljer att etablera sig i Basaren. Det kommer att utveckla kvarteret ytterligare och göra det ännu mer attraktivt för kungsholmsborna. Att en av landets främsta restauratörer väljer att etablera sig i vår fastighet är extra roligt, säger Eva Nordström, vd SKB.

Lokalen som Eriks Restauranger har kontrakterat ligger i bottenvåningen på Hantverkargatan. Konceptet för Eriks nya krog avslöjas ännu inte.

– När SKB kontaktade oss om lokalen så kändes det helt rätt, en unik möjlighet som vi inte kunde tacka nej till. SKB har ett långsiktigt och hållbart tänk som överensstämmer med våra värderingar. Vi ser fram emot ett spännande samarbete, säger Anna Lallerstedt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige