Image

Kungsleden inrättar ny tjänst

KARRIÄR Kungsleden satsar på att förbättra sin miljökompetens. Som ett led i det arbetet har man rekryterat en miljöchef.
Publicerad den 28 Januari 2008

Miljö och hållbar utveckling är allt viktigare frågor i samhället. Genom att förbättra miljökompetensen kan Kungsleden ytterligare förädla sin fastighetsportfölj och därigenom erbjuda hyresgästerna kostnadseffektiva miljölösningar.

- Miljön är en fråga som står högt på agendan och Kungsleden vill vara med och ta sin del av miljöansvaret. Därför känns det bra att få in en person som Maria med bred erfarenhet både som miljökonsult och miljösamordnare, säger Kungsledens vd Thomas Erséus i en kommentar.

Maria Ljung tillträder den 1 februari 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige