Image

Kungsleden hyr ut till Kanal 75

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal om 1 200 kvadratmeter med mediabolaget Kanal 75 i den expansiva stadsdelen Gärdet/Frihamnen.
Publicerad den 28 Februari 2017
Rotterdam 1. Bild: Kungsleden
Rotterdam 1.

Kungsleden har fyra fastigheter om totalt 89 000 kvadratmeter i klustret Stockholm City Öst i Gärdet/Frihamnen. Området ingår i Stockholms största stadsutvecklingsområde, Norra Djurgårdsstaden, där en modern, innovativ blandstad med tydlig hållbarhetsprofil växer fram. Totalt planeras för 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser som ska färdigställas de närmaste åren.

ATG-ägda Kanal 75 hyr 1 200 kvadratmeter kontor på ett sjuårigt avtal i fastigheten Rotterdam 1 på Hangövägen 20 och tillträder den 1 november 2017.

– Det känns väldigt bra att vi har hittat en lokal som passar våra behov i Gärdet/Frihamnen. Att området är ett mediekluster passar oss särskilt bra. Dessutom har vi sedan tidigare använt studiolokaler i fastigheten Rotterdam 1, så vi känner till den väl, säger Per Tellander, vd för Kanal 75.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Kanal 75 välkomna som hyresgäst hos oss. Jag hoppas och tror att de ska trivas i Gärdet/Frihamnen, som är ett av våra prioriterade kluster med stor framtidspotential och riktigt bra läge nära både Stockholms city, vatten och grönområden, säger Sven Stork, fastighetschef förvaltningsområde Stockholm på Kungsleden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige