Image

Kungsleden hyr ut i Västberga

Uthyrning Kungsleden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Umia Stockholm i fastigheten Nattskiftet 15 i Västberga industriområde.
Publicerad den 16 Juni 2016
Annons
Image
Västberga industriområde Bild: Kungsleden
Västberga industriområde

Kungsleden har tecknat ett femårigt hyresavtal med installations- och serviceföretaget Umia Stockholm AB som blir granne med bland andra Bring, Docusolutions och Uni-Vent i Västberga industriområde. Etableringen är Umias första i Stockholm.

– Vi är glada att få välkomna Umia Stockholm som hyresgäst till Kungsleden. Att vi snabbt kunde möta deras önskemål om läge, yta och användningsområde visar på styrkan i vår klusterstrategi. Vi ser fram emot att etablera en långsiktig relation med Umia, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

– Att vi nu adderar Stockholm till vår verksamhet är en viktig milstolpe i Umias fortsatta expansion. Lokalen i Västberga passar våra önskemål och behov med ett strategiskt läge där vi snabbt når hela regionen, säger Rolf Danielsson, vd för Umia Stockholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY