Image
Dahl öppnar ny butik hos Kungsleden.
Dahl öppnar ny butik hos Kungsleden. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 2 800 kvadratmeter i Haninge

Uthyrning Kungsleden hyr ut 2 810 kvadratmeter i Haninge till VVS-grossisten Dahl. Avtalet är på tio år och hyresvärdet uppgår till 3,9 miljoner kronor per år.
Publicerad den 28 Oktober 2021

– Det är mycket glädjande att Dahl har valt Kungsleden och en av våra fastigheter i det framväxande Vegaområdet för sin nästa etablering, säger Sven Stork regionchef Stockholm, på Kungsleden.

Dahl ska etablera en ny VVS-butik med tillhörande kontor på fastigheten Täckeråker 2:227 som därmed blir fullt uthyrd. Byggnaden kommer att totalrenoveras och inflyttning är planerad till oktober 2022.
– Rent geografiskt är etableringen i Haninge mycket viktig för Dahl, då det är ett kundtätt område som genomgår stora förändringar. Lokalen motsvarar våra önskemål och kommer dessutom att anpassas efter våra behov så att vi kan erbjuda våra kunder så bra service som möjligt. Kungsleden har varit lyhörda för våra önskemål och tillsammans har vi tagit fram en lösning vi tror starkt på, säger Joacim Norlund, etablerings- och byggansvarig inom SGDS Gruppen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige