Image
Cia Eriksson.
Cia Eriksson. Bild: Krook & Tjäder

Krook & Tjäder tillsätter retailchef

Bygg/Arkitektur Arkitekterna Krook & Tjäder tillsätter Cia Eriksson som ansvarig för affärsområdet Retail. Hon har stor erfarenhet inom retail både nationellt och internationellt bland annat med arbete inom Ikea. Hon har idag rollen som kreativ strateg och utökar nu sitt uppdrag med start i december 2020.
Publicerad den 3 December 2020

– Jag ser fram mot uppdraget som ansvarig inom retail och utvecklingen framåt, säger Cia Eriksson. Vi kommer att fortsätta att utveckla samarbetet med våra befintliga och nya kunder i en bransch som står inför stora utmaningar. Jag ser fram mot att ta mig an kopplingen mellan den digitala och den fysiska miljön. Funktion och upplevelse och hur de kommer att samspela framöver.

Med flera uppdrag som kreativ ledare på Ikea både i Sverige och i Österrike har Cia en bred erfarenhet med en nära koppling till innovation och hållbarhet. Med ett konceptuellt arbetssätt och med ett gränsöverskridande förhållningssätt mellan olika discipliner sammanför hon design, arkitektur och kommunikation.

– Vi har sett stora förändringar inom retail under en längre tid med kraftig acceleration det senaste året, konstaterar Johan von Wachenfeldt, vd på Krook & Tjäder. Hos oss på Krook & Tjäder betyder nya förutsättningar nya möjligheter som vi agerar på. Genom Cia, som idag arbetar hos oss som kreativ strateg ser vi goda möjligheter att möta branschens nya förutsättningar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige