Image

Krook & Tjäder anställer ny kontorschef

Karriär Rekryteringen av Elin Andersson som ny kontorschef i Göteborg är ett led i Krook & Tjäders arbete mot ett tydligare ledarskap med uttalat fokus på strategi och projektstyrning.
Publicerad den 8 Juni 2017
Elin Andersson. Bild: Krook & Tjäder
Elin Andersson.

Elin Andersson, tidigare anställd på Krook & Tjäder som arkitekt och studiochef, rekryterades med start i maj. Hon kommer senast från Protek Projektstyrning där hon arbetat som projektledare.

– När Petra Kragnert, kontorets tidigare chef, ringde och erbjöd mig tjänsten som kontorschef kunde jag inte motstå utmaningen. Ett erbjudande med en fantastisk kombination av arkitekturens alla delar där jag får jobba med helheten, samordna och leda arbetet på kontoret framåt. Mitt fokus kommer att vara verksamhetsutveckling och marknadsfrågor men framför allt alla fantastiska människor som jobbar här. Förutom det arkitektoniska ser jag styrkan hos Krook & Tjäder i omtanken om varandra, om uppdraget och om kunden. I mitt uppdrag vill jag skapa arbetsglädje och främja det kreativa klimatet på kontoret, då blir också resultaten som bäst, säger Elin Andersson.

Den nya tjänsten innebär ökade resurser för kontorschefsrollen.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering. Elin har en god kännedom om företaget, vår kultur och våra medarbetare. På Göteborgskontoret kan vi nu arbeta mer strategiskt och skapa driv i viktiga frågor. Detta är en del i vårt organisatoriska arbete där vi tillsätter ansvariga specialister inom olika marknadsområden. Petra kommer att finnas kvar som en stark resurs, nu med möjlighet att fokusera fullt ut på projekten, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige