Image

Krook & Tjäder anställer ny kontorschef

Karriär Rekryteringen av Elin Andersson som ny kontorschef i Göteborg är ett led i Krook & Tjäders arbete mot ett tydligare ledarskap med uttalat fokus på strategi och projektstyrning.
Publicerad den 8 Juni 2017
Elin Andersson. Bild: Krook & Tjäder
Elin Andersson.

Elin Andersson, tidigare anställd på Krook & Tjäder som arkitekt och studiochef, rekryterades med start i maj. Hon kommer senast från Protek Projektstyrning där hon arbetat som projektledare.

– När Petra Kragnert, kontorets tidigare chef, ringde och erbjöd mig tjänsten som kontorschef kunde jag inte motstå utmaningen. Ett erbjudande med en fantastisk kombination av arkitekturens alla delar där jag får jobba med helheten, samordna och leda arbetet på kontoret framåt. Mitt fokus kommer att vara verksamhetsutveckling och marknadsfrågor men framför allt alla fantastiska människor som jobbar här. Förutom det arkitektoniska ser jag styrkan hos Krook & Tjäder i omtanken om varandra, om uppdraget och om kunden. I mitt uppdrag vill jag skapa arbetsglädje och främja det kreativa klimatet på kontoret, då blir också resultaten som bäst, säger Elin Andersson.

Den nya tjänsten innebär ökade resurser för kontorschefsrollen.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering. Elin har en god kännedom om företaget, vår kultur och våra medarbetare. På Göteborgskontoret kan vi nu arbeta mer strategiskt och skapa driv i viktiga frågor. Detta är en del i vårt organisatoriska arbete där vi tillsätter ansvariga specialister inom olika marknadsområden. Petra kommer att finnas kvar som en stark resurs, nu med möjlighet att fokusera fullt ut på projekten, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige