Image

Krook & Tjäder öppnar kontor i Oslo

Bolag Arkitekterna Krook & Tjäder expanderar ytterligare och startar upp kontor i Oslo och stärker därmed positionen internationellt.
Publicerad den 8 Mars 2017
Scandic St Olavs Plass i Oslo. Bild: Krook & Tjäder
Scandic St Olavs Plass i Oslo.

Med över 400 hotellprojekt världen över och drygt tio år av uppdrag i Norge med arkitekter som Stefan Tjäder i spetsen öppnar Krook & Tjäder kontor i Oslo. Kontorschef blir Erica Lund Gerell från koncernens kontor i Malmö.

– Efter att vi under flera år anlitats för hotellprojekt i Norge känns det naturligt med ett kontor på plats. Det gör att vi kommer närmare våra kunder, vilket är viktigt för oss eftersom god arkitektur handlar mycket om att lyssna, konstaterar Johan von Wachenfeldt vd för Krook & Tjäder.

Krook & Tjäder är arkitektkoncernen med känslan av det lilla kontoret med de stora möjligheterna.

– Vår styrka ligger förutom en hög arkitektonisk nivå i att förstå och optimera verksamheten med antal rum, bar, restaurang och konferens. Med personal på plats kan vi även projektera och ta fram mer heltäckande erbjudande för kund, säger Johan von Wachenfeldt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige