Image

Krook & Tjäder öppnar kontor i Oslo

Bolag Arkitekterna Krook & Tjäder expanderar ytterligare och startar upp kontor i Oslo och stärker därmed positionen internationellt.
Publicerad den 8 Mars 2017
Scandic St Olavs Plass i Oslo. Bild: Krook & Tjäder
Scandic St Olavs Plass i Oslo.

Med över 400 hotellprojekt världen över och drygt tio år av uppdrag i Norge med arkitekter som Stefan Tjäder i spetsen öppnar Krook & Tjäder kontor i Oslo. Kontorschef blir Erica Lund Gerell från koncernens kontor i Malmö.

– Efter att vi under flera år anlitats för hotellprojekt i Norge känns det naturligt med ett kontor på plats. Det gör att vi kommer närmare våra kunder, vilket är viktigt för oss eftersom god arkitektur handlar mycket om att lyssna, konstaterar Johan von Wachenfeldt vd för Krook & Tjäder.

Krook & Tjäder är arkitektkoncernen med känslan av det lilla kontoret med de stora möjligheterna.

– Vår styrka ligger förutom en hög arkitektonisk nivå i att förstå och optimera verksamheten med antal rum, bar, restaurang och konferens. Med personal på plats kan vi även projektera och ta fram mer heltäckande erbjudande för kund, säger Johan von Wachenfeldt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ställer sig NCC till planerna på Oceanas återuppbyggnad

Bolag För en vecka sedan slog drömmarna om en vattenpark i Göteborg till sommaren i spillror. En brand bröt ut i Lisebergs kommande satsning Oceana, där NCC stod för uppbyggnaden. Nu finns beslut från Lisebergs styrelse att ur askan på nytt låta uppföra den över 13 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige