Image

Krook & Tjäder satsar inom handel

Karriär Arkitekten Per Norberg har rekryterats till Krook & Tjäder med uppdraget att ansvara för och utveckla arkitekturen inom handel.
Publicerad den 4 April 2017
Per Norberg. Bild: Krook & Tjäder
Per Norberg.

Per Norberg har en lång och gedigen erfarenhet av gallerior, köpcenter och butiker med uppdrag både i Sverige och internationellt.

– Det känns väldigt inspirerande att få ingå i en stor koncern med en fantastisk bredd av kompetens och spektra av spännande uppdrag. Mitt fokus kommer att ligga inom handel, vilket är en integrerad del i byggandet av staden. Genom företagets samlade kompetensbank ser jag att vi kommer att kunna erbjuda den bästa helhetslösningen för våra kunder, säger Per Norberg.

Per Norberg är stationerad i Göteborg men kommer att ha ett koncernövergripande uppdrag i nära samarbete med stadsplanering.

- Det känns riktigt bra att Per valt att börja hos oss. Med Pers specialistkompetens kommer vi nu kunna arbeta mer fokuserat inom affärsområdet retail och ta in fler attraktiva projekt . Styrkan ligger i vår breda kompetens där vi är verksamma inom arkitekturens alla delar, alltifrån landskapsarkitektur och stadsplanering till inredning och produktdesign. En bra kombination där handel utgör en viktig del, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-VD på Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige