Image

Krook & Tjäder satsar inom handel

Karriär Arkitekten Per Norberg har rekryterats till Krook & Tjäder med uppdraget att ansvara för och utveckla arkitekturen inom handel.
Publicerad den 4 April 2017
Per Norberg. Bild: Krook & Tjäder
Per Norberg.

Per Norberg har en lång och gedigen erfarenhet av gallerior, köpcenter och butiker med uppdrag både i Sverige och internationellt.

– Det känns väldigt inspirerande att få ingå i en stor koncern med en fantastisk bredd av kompetens och spektra av spännande uppdrag. Mitt fokus kommer att ligga inom handel, vilket är en integrerad del i byggandet av staden. Genom företagets samlade kompetensbank ser jag att vi kommer att kunna erbjuda den bästa helhetslösningen för våra kunder, säger Per Norberg.

Per Norberg är stationerad i Göteborg men kommer att ha ett koncernövergripande uppdrag i nära samarbete med stadsplanering.

- Det känns riktigt bra att Per valt att börja hos oss. Med Pers specialistkompetens kommer vi nu kunna arbeta mer fokuserat inom affärsområdet retail och ta in fler attraktiva projekt . Styrkan ligger i vår breda kompetens där vi är verksamma inom arkitekturens alla delar, alltifrån landskapsarkitektur och stadsplanering till inredning och produktdesign. En bra kombination där handel utgör en viktig del, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-VD på Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige