Image

Krook & Tjäder satsar inom handel

Karriär Arkitekten Per Norberg har rekryterats till Krook & Tjäder med uppdraget att ansvara för och utveckla arkitekturen inom handel.
Publicerad den 4 April 2017
Per Norberg. Bild: Krook & Tjäder
Per Norberg.

Per Norberg har en lång och gedigen erfarenhet av gallerior, köpcenter och butiker med uppdrag både i Sverige och internationellt.

– Det känns väldigt inspirerande att få ingå i en stor koncern med en fantastisk bredd av kompetens och spektra av spännande uppdrag. Mitt fokus kommer att ligga inom handel, vilket är en integrerad del i byggandet av staden. Genom företagets samlade kompetensbank ser jag att vi kommer att kunna erbjuda den bästa helhetslösningen för våra kunder, säger Per Norberg.

Per Norberg är stationerad i Göteborg men kommer att ha ett koncernövergripande uppdrag i nära samarbete med stadsplanering.

- Det känns riktigt bra att Per valt att börja hos oss. Med Pers specialistkompetens kommer vi nu kunna arbeta mer fokuserat inom affärsområdet retail och ta in fler attraktiva projekt . Styrkan ligger i vår breda kompetens där vi är verksamma inom arkitekturens alla delar, alltifrån landskapsarkitektur och stadsplanering till inredning och produktdesign. En bra kombination där handel utgör en viktig del, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-VD på Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Vi ritar staden -

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Styrkan ligger i det personliga mötet, värmen och öppenheten. En känsla av det lilla kontoret men med det stora kontorets muskler och möjligheter. En unik kombination. Starka team i Malmö, Halmstad, Göteborg, Borås, Stockholm, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo ger en geografisk spridning, kreativ mångfald och en gedigen kompetensbank, vilket säkerställer en hög kvalitet i såväl stora som små projekt.

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige