Image
Martin Hansson, Klövern, Sandra Rudeflod, Klövern, Fredrik Machl, Strukton Rail, Mats Hedman, Klövern och Ebba Hall, Strukton Rail.
Martin Hansson, Klövern, Sandra Rudeflod, Klövern, Fredrik Machl, Strukton Rail, Mats Hedman, Klövern och Ebba Hall, Strukton Rail. Bild: Klövern

Klövern hyr ut 3 000 kvadratmeter i Västerås

Uthyrning Klövern har tecknat ett nioårigt hyresavtal med Strukton Rail avseende drygt 3 000 kvadratmeter, varav cirka 1 800 kvadratmeter kontor, i fastigheten Gustavsvik 13 i området Sjöhagen i Västerås. Tillträde beräknas ske i juni.
Publicerad den 11 Maj 2020

– Vi är glada och stolta över att Strukton Rail har valt Klövern som samarbetspartner för deras kommande omlokalisering här i Västerås. Ett mycket bra samarbete har lett till en gynnsam affär för oss båda. Fastigheten har ett naturskönt läge vid Mälaren där den bland annat ligger vägg i vägg med nya Lögarängsbadet. Utvecklingspotentialen i denna redan stimulerande miljö är stor. Vi har ytterligare planer på att lyfta området med fokus på hälsa, friskvård och välmående. Med ett utmanande, roligt och givande samarbete ser vi också fram emot att kunna skapa en attraktiv och hållbar arbetsmiljö för Struktons medarbetare, säger Sandra Rudeflod, fastighetsförvaltare och Mats Hedman, uthyrare på Klövern Västerås.

– Vi hoppas vara helt inflyttade till slutet på september. Vi ser fram emot att göra flytten till Mälarhuset och ett område vi tror mycket på. Denna flytt är ett stort lyft för oss och vår verksamhet i Västerås samtidigt som vi är extra glada att vi i samband med denna flytt får en chans att utveckla vårt Västeråskontor ytterligare ur en hållbarhetsaspekt med mer anpassade ytor och större fokus på det digitala, säger Lars Kleppe, chef Affärsstöd och tf kommunikationschef på Strukton Rail Västerås.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige