Image

Klart att Rikshem köper i Kalmar

Transaktioner Rikshem köper Kvarteret Flintan 1 och Gnejsen i Kalmar av HSB Sydost. Fastigheterna inrymmer en kontrakterad yta av cirka 35 000 kvadratmeter.
Publicerad den 27 April 2015
Nu är det klart att Rikshem köper Flintan 1 och Gnejsen i Kalmar av HSB Sydost. Bild: HSB Sydost
Nu är det klart att Rikshem köper Flintan 1 och Gnejsen i Kalmar av HSB Sydost.

Som Fastighetssverige tidigare har skrivit har en affär mellan Rikshem och HSB Sydost varit på gång. Nu är det klart att Rikshem från och med 12 maj tar över fastigheterna i området Norrliden norr om Kalmars stadskärna och kommer att förvalta dessa i egen regi.

– Vi är glada över att ha fått möjligheten att genomföra ytterligare en affär med HSB efter tidigare genomförda affärer med HSB i Västerås, Helsingborg, Malmö, Jönköping och Linköping. Vi ser framemot att få fortsätta att förvalta och ta hand om dessa av HSB välskötta fastigheter, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige