Image

Kalmar kommun överklagar inte dom om hotell i Ölandshamnen

Bolag Efter en dialog med Skanska har parterna enats om att inte överklaga mark- och miljödomstolens avslag på detaljplanen för ett nytt hotell.


Lokalmarknadsdagen
Lennart Larsson.

Lokalmarknadsdagen – En self-made fastighetsentreprenör med hjärtat i Krokslätt

Lokalmarknadsdagen Host Om bara en månad – den 25 augusti – är det dags att starta upp fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I en sällsynt intervju möter vi Lennart Larsson – en self-made fastighetsentreprenör med hjärtat i Krokslätt.


Stina Lindh Hök.

Nyfosa köper portfölj av SBB

Transaktioner Nyfosa har förvärvat en portfölj bestående av åtta fastigheter med lager och lätt industri i Kalmar. Förvärvspriset uppgår till 340 miljoner kronor, före avdrag för latent skatt om 20 miljoner kronor. Säljare är Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.


Ilija Batljan, vd för SBB.

SBB säljer för halv miljard i tre städer

Transaktioner SBB säljer fastigheten Höder 7 i Umeå för 300 miljoner kronor och säljer även fastigheter i Borås och Kalmar till sammanlagt överenskommet fastighetsvärde om 233 miljoner kronor.


Lokalmarknadsdagen
Karin Klingenstierna modererarj temaspåret om retail där Lena Dalerup, Lisa Lagerén, Mathias Holst, Sofia Adersson och Thomas Wernersson är talare.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår Retail – en sektor i förändring

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti är det dags att starta upp fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I ett av dagens två temaspår diskuteras marknaden för retailfastigheter - en sektor i stor förändring.


Lokalmarknadsdagen
Heléne Lidström, Jeniffer Eriksson, Karin Hedén och Magnus Tengberg utgör talarna i kontorsspåret, som leds av Mercedes Lennartsson Anderås, på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – den heta kontorsmarknaden

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti är det dags att rivstarta fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I ett av dagens två temaspår diskuteras nuläge och framtid för den heta kontorsmarknaden.


Lokalmarknadsdagen
Axel Edwall, Anders Heintze och Nisse Rydh utgör panelen som diskuterar situationen på transaktionsmarknaden i Göteborgsregionen på Lokalmarknadsdagen den 25 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Transaktionsläget i Göteborgsregionen – nuläge och framtid

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti är det dags för Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – på Clarion Hotel Post. Under dagen en panel bestående av en trio erfarna fastighetspersoner ge sin bild av läget på transaktionsmarknaden i regionen – det är på Lokalmarknadsdagen du skaffar dig koll på nuläge och framtid.


Lokalmarknadsdagen
Amanda Welander, Henrik Einarsson och Mattias Persson står för ett antal tunga analyser som inledning av Lokalmarknadsdagen den 25 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Värdefulla analyser inleder dagen

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti rivstartar vi fastighetshösten i Göteborgsregionen på Clarion Hotel Post där Lokalmarknadsdagen arrangeras. Dagen inleds med en trio värdefulla analyser i en orolig omvärld – det är på Lokalmarknadsdagen du skaffar dig koll på nuläge och framtid.


Lokalmarknadsdagen
Hockeystjärnan Henrik Lundqvist kommer till Lokalmarknadsdagen den 25 augusti för att prata om livet efter karriären och fastighetssatsningen.

Lokalmarknadsdagen: Henke om hockeysagans slut och fastighetssatsningen

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti kickstartar vi fastighetshösten i Göteborgsregionen på Clarion Hotel Post där Lokalmarknadsdagen arrangeras. Och självaste hockeykungen Henrik Lundqvist gästar oss och berättar om livet efter idrottskarriären och fastighetssatsningen i Göteborg.


Lokalmarknadsdagen
Den 25 augusti samlas Göteborgsbranschen på Posthotellet för det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Notera den 25 augusti i almanackan!

Lokalmarknadsdagen Host Den 25 augusti kickstartar vi fastighetshösten i Göteborgsregionen på Clarion Hotel Post där Lokalmarknadsdagen arrangeras. Säkra din plats redan nu.


NCC bygger åt Intea.

NCC bygger häkte i Kristianstad

Bygg/Arkitektur NCC ska i samverkan med Intea och Kriminalvården bygga ett nytt häkte och lokaler för frivård i Kristianstad. Häktet och frivården är en del av Kristianstads nya rättscentrum. Ordervärdet uppgår till 680 miljoner kronor.


Oscar Lekander.

SBB storköper av Kalmar kommun

Transaktioner Köper 24 fastigheter för 2 673 miljoner kronor.


Skanska bygger ny psykiatrimottagning vid Västerviks sjukhus

Bygg/Arkitektur Skanska har tecknat avtal med Region Kalmar län om att bygga ett nytt hus för specialistpsykiatri i anslutning till Västerviks sjukhus. Avtalet är värt cirka 915 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska Sverige i första kvartalet 2022.


Niklas Zuckerman och Anders Nordvall.

Logistea köper i Kalmar

Transaktioner Logistea förvärvar och tillträder logistikfastighet i Kalmar om 2 630 kvadratmeter med avtalad tillbyggnad om cirka 1 800 kvadratmeter.


SBF Bostad köper i Kalmar.

SBF Bostad köper i Kalmar

Transaktioner SBF Bostad har ingått avtal om förvärv, via bolag, av tre fastigheter – 55 lägenheter – i Rockneby i Kalmar kommun.


Lokalmarknadsdagen
Här på Clarion Hotel Post arrangeras klassiska Lokalmarknadsdagen nästa torsdag den 20 januari. Säkra din plats nu, anmälan stänger idag!

Lokalmarknadsdagen: Välkommen till ett tryggt event – anmälan stänger i dag

Lokalmarknadsdagen Vi kontrollerar vaccinations-bevis, möblerar glest och följer i övrigt myndigheternas alla aktuella restriktioner. Föredrar du att följa dagen digitalt så går det självklart bra. Det är tryggt att besöka Lokalmarknadsdagen. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu.


Lokalmarknadsdagen
P-G Persson medverkar i en öppenhjärtig intervju på Lokalmarknadsdagen nästa torsdag den 20 januari.

Lokalmarknadsdagen: P-G om proffsdrömmar, karriären och bygget av staden Göteborg

Lokalmarknadsdagen Vår Nästa torsdag är det dags att starta igång fastighetsåret 2022 med Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post. Under dagen möter du bland annat Platzers mångårige vd P-G Persson i en öppenhjärtig intervju om tennis, karriären och bygget av staden Göteborg. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag.


Lokalmarknadsdagen
Fredrik Olsson, Jacob Torell och Peter Warda är talarna i spår Region på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på regionen

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari på Clarion Hotel Post startar fastighetsåret 2022 i och med Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Dagen bjuder bland annat på ett temaspår med fokus på regionen.


Lokalmarknadsdagen
Yvonne Sörensen Björud, Kristina Pettersson Post, Mats Wahlström, Christina Heikel, Sanna Ekström och Niclas Söör medverkar i temaspåret Centrum på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på centrala Göteborg

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari startar fastighetsåret 2022 i och med Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Dagen bjuder bland annat på ett temaspår med fokus på centrala Göteborg.


Lokalmarknadsdagen
Lennart Weiss, Miia Vuolama, Michael Berglin, Anders Erlandsson och Markus Brink diskuterar byggfusket på Lokalmarknadsdagen den 20 januari. Säkra din plats i dag!

Lokalmarknadsdagen: Fokus på det utbredda byggfusket

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari startar fastighetsåret 2022 med Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen. Under dagen kommer den viktiga frågan om det utbredda byggfusket att få en ordentlig genomlysning.