Image
Klarabo får ny interim CFO samt ny HR-ansvarig.
Klarabo får ny interim CFO samt ny HR-ansvarig. Bild: Klarabo

Klarabo möblerar om i ledningen

Bolag Klarabo har utsett Urban Ottoson till interim CFO med tillträde den 1 december. Ottoson kommer att ingå i KlaraBos ledningsgrupp och rapportera till VD. Dessutom förstärker Klarabo sin ledningsgrupp med HR-ansvarig Maria Lindén.
Publicerad den 27 November 2023

Urban Ottoson utses till interim CFO i KLarabo. Ottoson har arbetat som CFO i bland andra Hexpol, Ependion (Beijer Electronics), Lammhult Design Group med flera och driver även sedan 2014 ett investmentbolag. Han tillträder som interim CFO den 1 december.

– Vi är glada att kunna välkomna Urban till oss som interim CFO. Urbans långa erfarenhet som CFO och ledare kommer vara ett värdefullt tillskott till finansfunktionen och för hela bolaget. Med Urbans kunskap och förståelse för hur det är att arbeta i ett börsnoterat bolag känns det tryggt att ha honom ombord, säger Andreas Morfiadakis, vd på KlaraBo.

Vidare förstärker KlaraBo sin ledningsgrupp med HR-ansvarig Maria Lindén. Maria har sedan i maj 2023 innehaft samma roll på konsultbasis men kommer från och med den 8 januari 2024 att vara anställd i bolaget och ingå i ledningsgruppen. Maria har lång erfarenhet från olika befattningar inom HR bland annat från Lantmännen, Verisure och Pågen.

– Maria är en driven och erfaren ledare med en förmåga att utveckla ledarskap, kultur och organisation. Vi är glada att nu kunna anställa henne så hon kan fortsätta bedriva KlaraBos utvecklingsarbete inom HR-området samt ta plats i ledningsgruppen, säger Andreas Morfiadakis.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige