Image
Mona Kjellberg och Anna Persson.
Mona Kjellberg och Anna Persson. Bild: Juni

Kjellberg och Persson startar Juni Strategi & Analys

Bolag Mona Kjellberg och Anna Persson – som tillsammans har mer än 30 års erfarenhet av seniora tjänster inom affärsutveckling och marknad på bland annat JM, NCC Boverkstan, Tyréns och KF Fastigheter – startar nya Juni Strategi & Analys.
Publicerad den 25 September 2015

- Det är otroligt spännande och vi ser fram emot att erbjuda branschen kundinsiktsbaserade analyser och strategier säger Anna Persson, vd Juni Strategi & Analys. I dag är kunddriven utveckling i bostadsbranschen en förutsättning för att lyckas, genom att attrahera människor skapas lönsamhet.

- Vår insikt om hur bygg- och fastighetsbolag fungerar från insidan samt om konsumentens val och beteenden blir en stark utgångspunkt för att skapa nåbara strategier säger Mona Kjellberg, Juni Strategi & Analys.

Endast 24 procent av Sveriges fastighetskonsulter är kvinnor, trots att 9 av 10 konsultköpare efterfrågar fler kvinnliga konsulter. Kjellberg och Persson menar att Juni Strategi & Analys är det första konsultbolaget för analys och strategi som startats av kvinnor i branschens historia.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige