Image
Bild: KF

KF hyr ut till Friskis & Svettis i Nynäshamn

Uthyrning Friskis & Svettis har tecknat avtal för ett nytt träningscenter på handelsplatsen Sjötelegrafen i Nynäshamn. Det nya träningscentret är på 1 700 kvadratmeter och öppnar i mitten av oktober 2011.
Publicerad den 6 April 2011
Sjötelegrafen. Bild: KF Fastigheter. Bild: KF
Sjötelegrafen. Bild: KF Fastigheter.

Handelsplatsen Sjötelegrafen är ett komplement till stadskärnans småskaliga handel i Nynäshamn och ger invånarna ett utökat utbud av handel och service på hemmaplan.

Befintliga aktörer i centrumet är Coop Forum, Expert, Rinse Frisör, Wayne’s Coffee och Jysk.

Friskis & Svettis lokal kommer att ha två gympahallar, ett fullt utrustat gym, ett IWAR rum med så kallade konditionsträningsmaskiner för pass och uppvärmning, omklädning, bastu med mera.

- Det känns mycket roligt att vi får ytterligare en hyresgäst till vår handelsplats i Nynäshamn. En idrottsverksamhet kompletterar också vår övriga verksamhet i Sjötelegrafen på ett bra sätt, säger Ewa Olsson-Lundin, centrumchef för handelsplatsen Sjötelegrafen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny vd på Juni i maj

Bolag Juni Strategi, som grundades 2015 med fokus på utredningsuppdrag inom bostadsförsörjning, fastigheter, makroekonomi och den kommersiella marknaden, rekryterar nu Mikael Berg som ny vd. Mikael Berg har bland annat arbetat som fastighetsutvecklingschef på Ikano Bostad. Fastighetssverige har pratat med den nye vd:n.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige