Image

Kappahl öppnar butik i Bålsta Centrum

Uthyrning Kappahl har signerat ett hyreskontrakt på en lokal om cirka 600 kvadratmeter i Bålsta Centrum. Den nya butiken beräknas öppna i februari 2016. Iordningsställande av lokalen har redan påbörjats.
Publicerad den 3 September 2015
Annons
Image

- Vi tycker att Bålsta ligger helt rätt. Det är ett bra centrum med bra service omkring. Jag har följt det under flera år och sett hur det går för våra modekollegor. Nu tillför vi ett koncept för hela familjen i ett centrum som fortsätter med utveckling, säger Hans Jepson, etableringschef för Kappahl.

- Kappahl:s etablering är mycket bra komplement till centrumets butiksmix och ett välbehövligt tillskott för hela Håbo, säger centrumchefen Ann-Sofie Svennberg. Detta stärker vår position ännu mer som den naturliga mötes- och handelsplatsen i Håbo kommun.

Bålsta Centrum har cirka 30 butiker och firar i år 40-årsjubileum sedan öppningen 1975. Bålsta Centrum hade 3,2 miljoner besökare 2014.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige