Image
Kaj Grönvall.
Kaj Grönvall. Bild: MVB

Kaj Grönvall ny styrelseledamot i MVB och i Anlab

Bolag Kaj Grönvall, tidigare vd och nuvarande senior rådgivare på K-Prefab, har valts in som ledamot i MVB:s och Anlabs styrelser. Kaj Grönvall har många års erfarenhet av byggbranschen, nu senast som tidigare styrelseledamot i Serneke Group.
Publicerad den 12 Augusti 2024

Kaj Grönvall är en erfaren byggare med bred erfarenhet från entreprenadverksamhet i Sverige och utomlands på alla nivåer från arbetsplatser till vd och styrelsepositioner.
– Kajs specialkunskap inom system- och prefabbyggnation är egenskaper som vi kan dra lärdom av. Vi är övertygade om att Kaj kommer att bidra till vår utvieckling såväl på styrelse- som utförandenivå, säger Hans Eliasson, ordförande för Gullringsbo Egendomar.
– Jag ser framemot att lära känna MVB och Anlab på närmare håll och tror att jag kan bidra med de kunskaper och den erfarenhet jag samlat på mig under många år som verksam i branschen, säger Kaj Grönvall, tillträdande ledamot i MVB och Anlab.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige