Image
Johan Ladenberg och Louise Lindh.
Johan Ladenberg och Louise Lindh. Bild: Ulla-Carin Ekblom

Johan Ladenberg utses till ny vd för Lundbergs Fastigheter

Bolag Johan Ladenberg blir ny vd i Lundbergs Fastigheter. Louise Lindh avses bli ny styrelseordförande.
Publicerad den 19 December 2023

Johan Ladenberg har utsetts till vd i Lundbergs Fastigheter med tillträde den 15 februari 2024. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till L E Lundbergföretagen AB. Johan Ladenberg efterträder Louise Lindh som varit vd sedan 2017.

Johan Ladenberg, 57 år, är sedan 2017 vice vd i Lundbergs Fastigheter och har varit anställd och med i ledningsgruppen sedan 2005. Han har en juristexamen från Stockholms Universitet.

Louise Lindh avses ta över som ny styrelseordförande i Lundbergs Fastigheter i samband med vd-bytet och efterträder då Fredrik Lundberg som övergår till att vara ordinarie styrelseledamot. Fredrik Lundberg kvarstår fortsatt som vd i L E Lundbergföretagen AB.
– Johan och jag har arbetat tillsammans sedan 2005. Johan är mycket väl kvalificerad att efterträda mig som vd. Jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete och önskar Johan lycka till med sina nya utmaningar, säger Louise Lindh.
– Det är en spännande utmaning att få leda Lundbergs Fastigheter. Det är ett mycket välskött bolag med en stark organisation och fint fastighetsbestånd som jag är övertygad om kommer att utvecklas väl framöver, säger Johan Ladenberg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige