Image
Max Keysberg.
Max Keysberg. Bild: JLL

JLL utser Maximilian Keysberg till ny chef för Project & Development Services

Bolag JLL utser Max Keysberg som ny chef för Project & Development Services (P&DS) och förstärker samtidigt teamet med två nya medarbetare.
Publicerad den 6 Oktober 2022

Max Keysberg började på JLL i München 2015 och flyttade 2019 till Sverige. Sedan 2020 har han varit ansvarig för projektledningsverksamheten riktad mot kontorshyresgäster. I sin nya roll som Head of P&DS tar Max Keysberg nu över ansvaret för hela JLL:s projektverksamhet i Sverige.

P&DS förstärker även teamet med två nya medarbetare, Julia Osterried och Alexander Kräftner. Båda börjar som Senior Associate och har sin bakgrund inom fastighetsutveckling och byggprojektledning. Julia Osterried kommer närmast från Bohnzirlewagen som är ett konsultföretag för fastighetsprojekt i München. Hon började på JLL den 1 september. Alexander Kräftner har tidigare arbetat på Sandberg Edding Projektledning och AFRY och börjar den 10 oktober.
– Max är en mycket uppskattad ledare och kollega och kommer som ny chef för P&DS att leda ett växande team. Jag är glad att Max har kunnat utvecklas så väl inom bolaget och jag ser fram emot hans fortsatta resa inom JLL, säger Linus Ericsson, vd för JLL Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige