Image
Bild: Istock

JLL ökar sin industri- och logistiksatsning

Bolag JLL expanderar och förstärker inom Office and Industrial Leasing med en ny medarbetare. Johan Norberg har rekryterats för att vara med och bygga upp JLL:s industri- och logistiksatsning inom uthyrning- och utvecklingstjänster.
Publicerad den 25 Augusti 2021

Johan Norberg börjar på JLL den 30 augusti och kommer närmast från Izettle (PayPal) som Supply Chain Manager. Dessförinnan har han arbetat på Cargotec och Saab. Johan Norberg är utbildad civilingenjör med inriktning inom logistik.
– Vi gör nu en ökad industri- och logistiksatsning då vi ser en markant ökad efterfrågan. Det är glädjande att vi får in Johan i teamet som med sin erfarenhet och kompetens kommer att bidra till JLL:s fortsatta utveckling, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing på JLL.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY