Image

JLL och Valad inleder uthyrningssamarbete

Uthyrning Valad anlitar JLL Leasing som rådgivare när cirka 4 700 kvadratmeter kontorslokaler i södra Stockholm ska hyras ut.
Publicerad den 8 December 2014
Robert Bolmgren. Bild: Privat
Robert Bolmgren.

Det är fastigheten Kabelverket 6 med adress Armborstvägen 1 vid Älvsjö Torg som ska hitta nya hyresgäster. Innan den första kontorsgästen äntrar lokalen ska byggnaden genomgå en omfattande uppgradering där bland annat nya entréer och terrasser tillskapas. Fastigheten ingår i kontorsområdet som heter Älvsjö 360.

Intresset för lokaler i attraktiva lägen i närförort är för närvarande mycket stort bland kommersiella hyresgäster. Arbetet med att identifiera nya hyresgäster är redan i full gång.

– Vi är väldigt glada över förtroendet från Valad. Fastigheten erbjuder flexibla och yteffektiva lokaler och Älvsjö 360 är ett mycket attraktivt läge med utmärkta kommunikationer. Vi ser fram emot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både fastighetsägare och hyresgäster, säger Robert Bolmgren, chef för Leasing JLL.

– Vi är glada att kunna erbjuda ytterligare en kontorsbyggnad på drygt 7 000 kvadratmeter till kontorsparken Älvsjö 360. Byggnaden kommer att innefatta nyrenoverade och flexibla kontorslokaler från 170 kvadratmeter och uppåt anpassade efter modern standard. Vi ser fram emot ett spännande samarbete tillsammans med JLL, berättar Per Nordström, Head of Asset Management på Valad Europe.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige