Image

Järntorget och Folkhem bygger Wingårdhs-ritat i Norra Djurgårdsstaden

Bygg/Arkitektur Järntorget och Folkhem har byggstartat 56 bostäder i Norra Djurgårdsstaden ritade av Wingårdhs. Projektet är ett flerbostadshus i upp till sju våningar där de flesta bostäderna har dubbla balkonger och parkutsikt. Fasaden består av lärkspån som vackert grånar med tiden. Inflyttning beräknas till hösten 2014.
Publicerad den 19 Mars 2013
Martin Arkad. Bild: Järntorget Bostad
Martin Arkad.

– Färnebofjärden är det tredje projektet som vi bygger i området. Det är alltid extra roligt att delta i stora stadsutvecklingsprojekt, som Norra Djurgårdsstaden, där vi tillsammans med andra aktörer bygger hela stadsdelar. Vi har nu nästan 500 bostäder i pågående produktion och 1700 bostäder i pågående planarbete, säger Martin Arkad, vd för Järntorget Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Milstolpe för Kistas stora omvandling när Klövern tar sig an 900 bostäder

Bostäder Med Kista Square Garden och 900 bostäder mitt i centrala Kista så tar Klövern sig an en ofantligt stor omvandling när Ericssons gamla kontor, intill gallerian, ska gå från kontor till bostäder och levande blandstad. Rickard Langerfors, vd för Klövern berättar om det något ovanliga projektet när Fastighetssveriges reporter mötte upp honom på plats i ett soligt Kista.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige