Image

Järntorget och Folkhem bygger Wingårdhs-ritat i Norra Djurgårdsstaden

Bygg/Arkitektur Järntorget och Folkhem har byggstartat 56 bostäder i Norra Djurgårdsstaden ritade av Wingårdhs. Projektet är ett flerbostadshus i upp till sju våningar där de flesta bostäderna har dubbla balkonger och parkutsikt. Fasaden består av lärkspån som vackert grånar med tiden. Inflyttning beräknas till hösten 2014.
Publicerad den 19 Mars 2013
Martin Arkad. Bild: Järntorget Bostad
Martin Arkad.

– Färnebofjärden är det tredje projektet som vi bygger i området. Det är alltid extra roligt att delta i stora stadsutvecklingsprojekt, som Norra Djurgårdsstaden, där vi tillsammans med andra aktörer bygger hela stadsdelar. Vi har nu nästan 500 bostäder i pågående produktion och 1700 bostäder i pågående planarbete, säger Martin Arkad, vd för Järntorget Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY