Image

Järntorget byggstartar 44 bostäder i Vällingby

Bygg Järntorget har i veckan byggstartat 44 bostadsrätter i Johannelunds Trädgårdsstad. Bostäderna består av två putsade punkthus i fyra våningar och inflyttning beräknas till hösten 2013.
Publicerad den 16 Oktober 2012
Martin Arkad. Bild: Järntorget Bostad. Bild: Järntorget Bostad
Martin Arkad. Bild: Järntorget Bostad.

Insatsnivån är cirka 26 000 kronor per kvadratmeter, vilket gör projektet till ett av de mest prisvärda nyproduktionsprojekten som pågår i Stockholm just nu. Cirka hälften av bostäderna är bokade i den första säljetappen.
– När många andra i branschen bromsar är det extra roligt att kunna starta ett projekt med mindre bostäder till rimliga priser en bit utanför centrum. Målet för hösten 2012 och våren 2013 är att starta ytterligare 300 bostäder och tomter i Stockholm, säger Martin Arkad, vd för Järntorget Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige