Image
Epic i Malmö.
Epic i Malmö. Bild: Skanska

Internationell byrå flyttar in i Skanskas Epic

Uthyrning Den 1 november slår Mazars, som är en internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå, upp dörrarna på ny adress i Malmö. Skanska Fastigheter Malmö har tecknat hyresavtal med Mazars om 725 kvadratmeter i Epic på Nordenskiöldsgatan.
Publicerad den 24 Oktober 2023

Skanskas kontorshus Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet och bara ett stenkast ifrån Malmö Centralstation. Under hösten har lokalerna anpassats och inretts för att passa Mazars verksamhet och arbetssätt.
– Det ska bli jättespännande att få se det färdiga kontoret som vi sett växa fram under hösten. Jag tror att det kommer bli ett lyft för oss med nya, moderna lokaler som är mer anpassade efter hur vi jobbar idag, säger Helene Sjöström, kontorsområdeschef för Mazars region Skåne Syd.

Epic är utformat med människors hälsa och välmående i fokus. Byggnaden är hälsocertifierad enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifierad enligt LEED Platinum. På entréplan finns ett grönskande atrium med restaurang, coworking, reception samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum för att underlätta för hållbart resande.
– Vi är mycket glada över att få välkomna Mazars Malmökontor till Epic. Mazars fokus på en hållbar och hälsosam arbetsplats med smarta, digitala lösningar stämmer väl överens med Epics profil, säger Sofia Ekerlund, uthyrnings- och marknadschef Skanska Fastigheter Malmö.

– Mazars tillväxtresa fortsätter och med den vill vi också skapa de bästa förutsättningarna vi kan för våra medarbetares arbete och sociala gemenskap genom att erbjuda moderna, inspirerande och hållbara kontor, säger Karin Westerlund, vd för Mazars i Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige