Image
Instabee utökar med 4 000 kvadratmeter hos Wihlborgs.
Instabee utökar med 4 000 kvadratmeter hos Wihlborgs. Bild: Alexander Olivera

Instabee utökar med 4 000 kvadratmeter hos Wihlborgs

Uthyrning Logistikföretaget Instabee har tecknat avtal om ytterligare 4 000 kvadratmeter i fastigheten Bunkagården Västra 8 på Ättekulla industriområde i Helsingborg.
Publicerad den 25 Juni 2024

Instabee har varit hyresgäst hos Wihlborgs sedan 2018 och hyrde då 220 kvadratmeter på Berga. Sedan 2021 har företaget hyrt 2 000 kvadratmeter i Bunkagården Västra 8 men utökar nu alltså med dubbelt så stor yta i grannlokalen. Tillträdet ägde rum den 1 juni, i anslutning till att den tidigare hyresgästen flyttade ut. Avtalet omfattar tre år.

Ättekulla industriområde ligger i södra Helsingborg och har med sin närhet till E4/E6 och Helsingborgs hamn blivit populärt för transport- och entreprenadföretag och grossister.

– Vi har ett bra samarbete med Wihlborgs och är glada för att de kan tillgodose våra operationella behov när vi fortsätter växa, säger Fredrik Nyström, General Manager Nordics på Instabee.

– Vi är glada över att Instabee växer hos oss och att vi har kunnat möta behoven av större yta vägg i vägg med befintlig verksamhet. Dessutom direkt efter att den tidigare hyresgästen lämnade lokalerna, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige