Image
Ikano bostad tillträder fler hyreslägenheter i Göteborg och Partielle
Ikano bostad tillträder fler hyreslägenheter i Göteborg och Partielle Bild: Ikano Bostad

Ikano Bostad tillträder hyresrätter i Västsverige

Bostäder Långsiktighet, lokal närvaro och omtanke om hyresgäster och bostadsområde. Det är viktiga ledord i Ikano Bostads förvaltningsstrategi som även kommer att prägla förvaltningen av de 600 hyresrätterna i Göteborg och Partille som bolaget tillträdde igår.
Publicerad den 2 November 2022

Hyresrätterna förvärvades från Wallenstam tidigare i år och med förvärvet stärker Ikano Bostad sin närvaro i Göteborg.
– För oss är fastighetsägande och förvaltning ett åtagande som inte bara handlar om att garantera en välskött inre och yttre miljö. Det handlar minst lika mycket om omsorg om bostadsområdet och att hyresgästerna trivs och mår bra, säger Christian Mariager, fastighetschef på Ikano Bostad.

Ikano Bostad etablerade sig i Göteborg 2015. Sedan starten har bolaget utvecklat och byggt drygt 300 bostäder i regionen samt har pågående projekt i olika skeden i bland annat Göteborg, Partille, Kungälv och Mölndal. De drygt 600 hyresrätterna ligger i Göteborg och Partille.

– Vi har lång erfarenhet av att långsiktigt äga och förvalta bostäder, och har cirka 6 000 hyresrätter i Stockholm, Malmö och Västerås. Så det känns väldigt roligt att vi nu breddar vårt erbjudande i Göteborg och erbjuder bostäder för fler även här, säger Christian Mariager.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige