Image

I dag invigs Kungens Kurva Shoppingcenter

Bolag I dag inviger Ikano Retail Centres sitt nya köpcentrum i Kungens Kurva. Det nya centret har 18 butiker på 25 000 kvadratmeter och ligger mitt emot världens största Ikeavaruhus.
Publicerad den 24 April 2014
I dag öppnar Ikano i Kungens Kurva. Bild: Ikano
I dag öppnar Ikano i Kungens Kurva.

– Det känns lite extra roligt att öppna ett köpcentrum på ett av de starkaste handelsområdena i Sverige. Genom vår etablering hoppas vi kunna vara med och bidra till att förstärka handeln i Kungens Kurva i Huddinge ytterligare, säger Jan Kristensson, vd för Ikano Retail Centres som äger Kungens Kurva Shoppingcenter.

Bland butikerna återfinns stora internationella klädbutiker och sportkedjor, såväl som kända varumärken, unika butiker, café och service. De nya koncepten H&M Home och Stadium Plus finns också på plats.

– Ikanos satsning i Kungens Kurva i Huddinge är ett välkommet tillskott som vi är mycket glada för. Satsningen innebär nya butiker, fler besökare och inte minst fler arbetstillfällen, säger Daniel Dronjak Nordqvist (M), kommunstyrelsens ordförande i Huddinge kommun.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige