Image
Bild: Fabege

Huvudkontor till Arenastaden

Uthyrning Carlsberg väljer att placera sitt nya huvudkontor om 2 700 kvadratmeter i Fabeges fastighet Uarda 1 i Arenastaden. Dessutom har man tecknat avtal med ytterligare tre hyresgäster.
Publicerad den 4 Maj 2012
Arenastaden. Illustration: Fabege. Bild: Fabege
Arenastaden. Illustration: Fabege.

Även AIK Fotboll, Onside Media och Svenska Idrottskliniken väljer att flytta till fastigheten Uarda 1. Det sammanlagda hyresvärdet för dessa nya hyresgäster uppgår till tio miljoner kronor per år. Sedan tidigare är det klart med bland annat Svenska Fotbollförbundet och Svea Ekonomi.
- Att Carlsberg, som är ett av världens starkaste varumärken, har valt Arenastaden bekräftar att vi är på rätt väg att realisera vår vision för den nya stadsdelen. Arenastadens unika sammansättning och goda läge skapar de bästa förutsättningarna för en levande stadsdel och en attraktiv arbetsplats. Arenastaden är det naturliga valet för de som söker citykänsla men i ett modernt och hållbart område, säger Christan Hermelin, vd på Fabege.
- Det är roligt och väldigt logiskt att Carlsberg Sverige, AIK Fotboll, Onside Media och Svenska Idrottskliniken väljer Arenastaden. Vi har, i fastigheten Uarda 1, tillsammans hittat lösningar som skapar hållbara och moderna kontor. I och med dessa uthyrningar har vi färdigställt etapp I och vi är i startgroparna för att dra i gång nästa etapp, säger Urban Sjölund, fastighetschef på Fabege.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige