Image

Husvärden köper i Högsbo

Transaktioner Husvärden L Larsson & Co har köpt fastigheten Högsbo 16:16 i Göteborg. Säljare är förpackningsföretaget Eson-Pac.
Publicerad den 1 Juni 2012
Annons
Image

Fastigheten är belägen i Högsbo industriområde och den uthyrbara arean uppgår till cirka 8 300 kvadratmeter beståendes av moderna produktions-, lager- och kontorsytor.

Eson-Pac förvärvade under hösten 2011 Strålfors Identification Solutions från Strålfors och övertog i samband med förvärvet fastigheten i Göteborg och en fastighet i Åstorp. Försäljningen är en del av strategin att frigöra kapital för framtida investeringar.
- Intresset för fastigheten i Högsbo har varit gott och vi hade dessutom budgivning i slutskedet av försäljningsprocessen. Parallellt med försäljningsprocessen har Colliers uthyrningsteam jobbat med uthyrning av lokalerna och flera hyresgäster har visat stort intresse av att hyra. Detta är ett utmärkt exempel på hur vi kan skapa värden för både säljare och köpare vid försäljning av vakanta fastigheter i attraktiva lägen, säger Joachim Svedberg, projektledare inom Transaktion på Colliers som varit säljarens rådgivare i affären.

Husvärden tillträdde fastigheten i går. Parterna har kommit överens om att inte kommunicera köpeskilling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management, Research samt Valuation. Med kontor i både...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige