Image

HSB säljstartar – med en marknadsgaranti mot prisfall

Bostäder Den som tecknar avtal för en lägenhet i HSB BRF Kungsvyn före den 1 juli 2018 får en kostnadsfri prisfallsgaranti. Skulle det bli ett prisfall på den lokala bostadsmarknaden innan tillträdet till den nya bostaden kan garantin ge kunden en ersättning.
Publicerad den 10 April 2018

HSB BRF Kungsvyn innehåller 76 lägenheter med milsvid utsikt över Mälaren.

– Det känns fantastiskt att presentera lägenheter i det här attraktiva läget för våra medlemmar och bosparare och att samtidigt kunna erbjuda ett tryggt köp med vår nya garanti mot prisfall, säger Anders Svensson, vd på HSB Stockholm.

FAKTA/ Marknadsgaranti – för ett tryggare köp
HSB är en kooperativ organisation som bygger för att skapa ”det goda boendet” åt medlemmar och bosparare, en del i det är att erbjuda medlemmar och bosparare ett tryggt köp. Vid avtal som tecknas före den 1 juli 2018 ingår Marknadsgaranti, en kostnadsfri prisfallsgaranti som kan ge köparen en ersättning om denna drabbas av ett prisfall på bostadsmarknaden innan tillträdet till den nya bostaden. Syftet med garantin är att ge en ökad trygghet i köpet, särskilt då tiden mellan förhandsavtal och inflyttning är lång.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige