Image
HSB Stockholm och HSB Stor-Stockholm går ihop. Anders Svensson är vd.

HSB Stockholm och Norra Stor-Stockholm fusionerar

Bolag På måndagen genomfördes formellt fusionen mellan HSB Stockholm och HSB Norra Stor-Stockholm. Sammanslagningen skapar bättre förutsättningar för nya bostäder, digitalisering och brf-tjänster i Stockholmsregionen.


Inomhuscenter för fotboll öppnar i Sickla.

Anders Svenssons inomhuscenter för fotboll öppnar i Sickla

Uthyrning I april får Sickla ett inomhuscenter för fotboll. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Skills Academy Football Center som erbjuder aktiviteter för fotbollsälskare i alla åldrar. Skills Academy kommer även att bedriva aktivitetsfritids, i syfte att inspirera barn till ett liv i rörelse. Med etableringen stärks Sicklas utbud av sport- och fritidsaktiviteter ytterligare. Sedan tidigare finns bland annat Klätterverket, Sickla Padel, Sickla Indoor Golf och ett flertal gym etablerade i området.


APP Properties anställer Tobias Johansson som projektchef

Bolag APP Properties har anställt Tobias Johansson som projektchef. Han har många års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika befattningar. Närmast kommer han från Kärnhems ledningsgrupp i egenskap av projektchef.


Anders Svensson.

HSB-medarbetare arbetsbefriad – har brutit mot uppförandekoden

Juridik HSB har via visselblåsare fått in uppgifter om att en medarbetare på HSB Stockholm brutit mot organisationens uppförandekod. PWC Forensic har granskat uppgifterna, och mot bakgrund av vad granskningen visat hittills har HSB Stockholms ledning beslutat att arbetsbefria medarbetaren. HSB vidtar nu åtgärder för att förhindra ett upprepande.


Stefan Lindbäck och Magnus Edin.

Lindbäcks förändrar i ledningen – och varslar 55

Bolag Stefan Lindbäck blir vd för Lindbäcks Group och Magnus Edin tillsätts som vd för Lindbäcks Bygg. Samtidigt varslar Lindbäcks Bygg 55 anställda.


Henning Taube Hansen.

Ny ekonomi- och finanschef till HSB Stockholm

Bolag Henning Taube Hansen har tillträtt som ny ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han har lång erfarenhet från såväl bankvärlden som fastighetsbranschen.


Göteborgs hamn.

NCC utvecklar och hyr ut 17 000 kvadratmeter till Ica

Uthyrning Ica Sverige hyr 17 000 kvadratmeter och tecknar tioårigt hyresavtal på ett nytt e-handelslager i Arendal intill Göteborgs hamn.


Mats Persson

Mats Persson ny vice vd på HSB Bostad

Karriär Mats Persson har utsetts till vice vd för HSB Bostad AB. Han är i dag ekonomichef på HSB Bostad, en tjänst han kommer att inneha parallellt med vice vd-posten.


HSB säljstartar – med en marknadsgaranti mot prisfall

Bostäder Den som tecknar avtal för en lägenhet i HSB BRF Kungsvyn före den 1 juli 2018 får en kostnadsfri prisfallsgaranti. Skulle det bli ett prisfall på den lokala bostadsmarknaden innan tillträdet till den nya bostaden kan garantin ge kunden en ersättning.


Hon blir ny vice vd för HSB Stockholm

Bolag HSB Stockholm har utsett Torbjörn Dackes efterträdare på vice vd-posten.


HSB Stockholm utser affärsområdeschef

Karriär HSB Stockholm stärker sin satsning på hyresrätter genom att utse Anders Joachimsson till ny affärsområdeschef. Han kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklingschef på bolaget.


HSB bygger i Solna

Bygg/Arkitektur HSB inleder försäljning av lägenheter i nytt område i Solna.


HSB säljstartar bostäder nära Globen

Bostäder Brf Stinsen i Blåsut, Stockholm, kommer att bestå av 116 bostadsrätter.


HSB säljstartar i Norra Djurgårdsstaden

Bolag HSB inleder försäljningen av 62 lägenheter som ska uppföras vid Brofästet i Norra Djurgårdsstaden.


HSB säljstartar i Nacka

Bostäder I slutet av augusti startar försäljningen av 84 lägenheter i brf Tollare Hamnplan.


HSB bygger de sista etapperna i Blåsut

Bostäder På söndag startar försäljningen av Brf Rallaren i Blåsut i Stockholm. Rallaren kommer att bestå av 141 lägenheter.


HSB Stockholm anställer två chefer

Bolag Sofie Roy-Norelid blir ny chef för affärsområdet förvaltning och Erica Nordström tillträder som chef för det nyinstiftade affärsområdet medlem och marknad.


Anna Bengtsson ny hållbarhetschef på HSB Stockholm

Karriär Som ett led i HSB Stockholms fokus på hållbarhet har Anna Bengtsson utsetts till hållbarhetschef. Hon kommer närmast från en tjänst som verksamhetscontroller inom organisationen.


HSB Stockholm rekryterar chef för fastighetsutveckling

Karriär Marcus Tärnåsen, närmast från Heba, rekryteras till HSB Stockholm där han blir chef för fastighetsutveckling.


Fastpartner rekryterar från Diös

Karriär Fastpartner rekryterar Fredrik Thorgren som ny regionchef i Gävleborg.
Fastpartner har också tillsatt Christopher Johansson som ny marknadschef.