Image

Ny ekonomi- och finanschef till HSB

Karriär Nu står det klart att det blir Lars Brogren som efterträder Torbjörn Dacke som ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han tillträder tjänsten innan sommaren 2018.
Publicerad den 20 December 2017
Lars Brogren. Bild: HSB Stockholm
Lars Brogren.

– Det känns självklart mycket bra att få ombord Lars Brogren. Han har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen vilket ger rätt förutsättningar för att utveckla vår ekonomi och affär, men också hela vår verksamhet, säger Anders Svensson, vd på HSB Stockholm.

Lars Brogren tillträder tjänsten innan sommaren 2018, och blir en del av HSB Stockholms ledningsgrupp. Sedan 2008 har han haft rollen som ekonomichef på Svenska Bostäder.

– Det känns fantastiskt roligt att bli en del av HSB. Jag kommer till en välskött organisation med ekonomi och finanser på topp. HSB är dessutom ett mycket välkänt varumärke, vilket inspirerar, säger Lars Brogren.

Lars Brogren efterträder Torbjörn Dacke, som går i pension under våren.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY