Image

Ny HR-chef till HSB

Karriär HSB:s nybildade nationella organisation har rekryterat Laurence Howard till en ny tjänst som HR-chef. Han kommer senast från Peab, där han arbetat som personalchef.
Publicerad den 12 Mars 2018
Laurence Howard. Bild: HSB
Laurence Howard.

Laurence Howard har en mångårig chefserfarenhet och har tidigare jobbat som personalchef på Skanska och Bravida. På HSB kommer Laurence Howard att ingå i koncernledningsgruppen.

– Med Laurence Howard får vi inte bara en väldigt erfaren chef, vi får även en person som kan bostadsbranschen utan och innan. Han blir ett viktigt nav när vi nu kraftsamlar nationellt med en ny organisation, säger Pernilla Bonde, vd för HSB Riksförbund.

Laurence Howard tillträder tjänsten som HR-chef den 19 mars och kommer att vara en resurs för hela HSB.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med HSB. Jag vill bidra med min erfarenhet av att bygga organisationer och arbeta med affärsnära HR. Det känns särskilt spännande att komma till en kooperation som har ett sådant starkt och stolt varumärke. Det visar inte minst att HSB nyligen blev korat till årets varumärke, säger Laurence Howard.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige