Image
Hifab får två ramavtal i Örebro
Hifab får två ramavtal i Örebro Bild: Pressbild

Hifab stärker sin närvaro i Örebro

Bygg/Arkitektur Hifab har tilldelats två ramavtal med Örebro kommun. Avtalen gäller i maximalt fyra år och omfattar bygg- och projekteringsledning för husbyggnation, med projekt i varierande storlek.
Publicerad den 30 September 2022

Örebro som är Sveriges femte största stad fortsätter växa och utvecklas som en knutpunkt i regionen. En förutsättning för att fortsätta vara en attraktiv stad är att möta behovet av nya bostäder och lokaler.

– Alla växande kommuner behöver ständigt utvecklas utifrån samhällets förändringar och som oberoende rådgivare och projektledare kan vi på Hifab vara med och bidra positivt i det här arbetet, säger Farshad Saba, Marknadsområdeschef för Hifab i Öst & Mälardalen och fortsätter:

Med de här ramavtalen stärker vi vår närvaro i Örebro och vi är väldigt glada över att nu få vara med och bidra till kommunens utveckling.

Ramavtalen omfattar tjänsterna byggledning och projekteringsledning för ny,- om- och tillbyggnation av hus. Avtalen gäller i minst två år med start i slutet av september 2022, därefter finns möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige