Image
Hifab får två ramavtal i Örebro
Hifab får två ramavtal i Örebro Bild: Pressbild

Hifab stärker sin närvaro i Örebro

Bygg/Arkitektur Hifab har tilldelats två ramavtal med Örebro kommun. Avtalen gäller i maximalt fyra år och omfattar bygg- och projekteringsledning för husbyggnation, med projekt i varierande storlek.
Publicerad den 30 September 2022

Örebro som är Sveriges femte största stad fortsätter växa och utvecklas som en knutpunkt i regionen. En förutsättning för att fortsätta vara en attraktiv stad är att möta behovet av nya bostäder och lokaler.

– Alla växande kommuner behöver ständigt utvecklas utifrån samhällets förändringar och som oberoende rådgivare och projektledare kan vi på Hifab vara med och bidra positivt i det här arbetet, säger Farshad Saba, Marknadsområdeschef för Hifab i Öst & Mälardalen och fortsätter:

Med de här ramavtalen stärker vi vår närvaro i Örebro och vi är väldigt glada över att nu få vara med och bidra till kommunens utveckling.

Ramavtalen omfattar tjänsterna byggledning och projekteringsledning för ny,- om- och tillbyggnation av hus. Avtalen gäller i minst två år med start i slutet av september 2022, därefter finns möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige