Image

Hemköp öppnar ny butik i Helsingborg

Uthyrning Ny Hemköpbutik öppnar på Söder i Helsingborg.
Publicerad den 3 Oktober 2018
Annons
Image

Hemköp satsar i Helsingborg och öppnar en ny butik när gallerian Söder slår upp portarna den 26 oktober. Den nya Hemköpsbutiken skapar drygt 20 nya jobb till området.

Butikschef Krasimir Radev har tidigare bott i området i tio år och ser fram emot att komma tillbaka till sina gamla kvarter.

– Det är min dröm att få vara med och bygga en helt ny butik. Nöjda kunder är mitt mål så kundbemötande och välfyllda hyllor är prioriterat. Jag känner till området väl och det känns lite som att komma hem, jag ser mycket fram emot öppningen, säger Krasimir Radev, butikschef Hemköp Söder Helsingborg.

Butiken kommer att starta ett samarbete med Tropikariet dit det matsvinn som inte går att undvika skänks, till exempel frukt och grönsaker.

Hemköp har sedan tidigare tre butiker samt e-handel i Helsingborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan det nya megabolaget styras framöver

Bolag En sammanslagning av Kungsleden och Castellum skulle skapa Nordens största noterade kommersiella fastighetsbolag med en fastighetsportfölj värd hela 157 miljarder kronor. Fastighetssverige berättar mer om hur det potentiella megabolaget kan komma att styras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY