Image

Hemfosa tar officiellt börsbeslut

Bolag Hemfosa styrelse har nu tagit det officiella beslutet att ansöka om notering av bolagets aktier på Nasdaq OMX Stockholm. Detta ska ske under första halvåret 2014.
Publicerad den 27 November 2013

Hemfosa meddelade i april i år att bolaget beslutat utreda förutsättningarna för att notera bolagets aktier på Nasdaq OMX Stockholm.

Hemfosa arbetar sedan dess med att förbereda bolaget för en notering och har under hösten undersökt intresset inför en sådan bland investerare i Sverige och internationellt.

Mot bakgrund av utvecklingen i det arbetet har styrelsen fattat beslut om att ansöka om börsnotering vid Nasdaq OMX Stockholm under första halvåret 2014.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige