Image

Ytterligare ett bolag på väg till börsen

Bolag Ännu ett fastighetsbolag har påbörjat förberedelserna för en notering av bolagets aktie. En notering och ägarspridning planeras ske vid årsskiftet.
Publicerad den 29 April 2014
Andreas Nelvig. Bild: NP3
Andreas Nelvig.

NP3 Fastigheter har påbörjat förberedelserna för en notering av bolagets aktie. En notering och ägarspridning planeras ske vid årsskiftet.

NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i norra Sverige. NP3 har en stabil ekonomisk bas och god resultatgenerering. Bolaget befinner sig i en fortsatt tillväxtfas med målsättning att nå ett fastighetsvärde om 4-5 miljarder kronor.

NP3 har idag direkt och indirekt ett 60-tal aktieägare. En notering förbättrar NP3:s tillväxtmöjligheter ytterligare och ger bolaget en bredare ägarbas.

Catella Corporate Finance har anlitats som finansiell rådgivare till NP3.

- NP3 är ett norrländskt fastighetsbolag med stark lokal förankring. Nu siktar vi in oss mot en notering vilket blir ett spännande och naturligt nästa steg i bolagets utveckling. Vi ser flera intressanta affärsmöjligheter i marknaden och avser att vara fortsatt aktiva på våra utvalda orter, säger Andreas Nelvig, vd för NP3 Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY