Image

Helaba öppnar i Stockholm: ”Rätt tajming nu”

Expo Real Den tyska banken Helaba har bestämt sig för att öppna ett representationskontor i Stockholm. - Vår avsikt är att komma ännu närmare den svenska marknaden och göra fler affärer, säger Helabas Nordenchef Thomas Völker när Fastighetssverige träffar honom på Expo Real.
Publicerad den 7 Oktober 2015
Thomas Völker. Bild: Eddie Ekberg
Thomas Völker.

Helaba har varit aktivt i Norden och Sverige i mer än tio år och finansierat ett flertal större affärer. Men bankens närvaro i Norden har opererats från Frankfurt i Tyskland.

- Nu var tajmingen helt rätt för oss att öppna i Sverige, marknaden är mogen och transaktionsvolymen är på en hög nivå, säger Thomas Völker.

Avsikten är att öppna Stockholmskontoret någon gång det första halvåret 2016. Just nu letar man både lämplig lokal och medarbetare.

Thomas Völker kommer dessutom att medverka i ett panelsamtal om internationella investerares intresse för den svenska marknaden på Fastighetsmarknadsdagen den 17 november på Grand Hotel.

Anmäl dig till eventet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fler vill ha tyst på kontoret

Stora Kontorsdagen Göteborg 25 procent av svenska kontorsarbetare meddelar att de saknar utrymmen för tyst och fokuserat arbete på sin arbetsplats. Det visar en Demoskopundersökning beställd av Mer Arkitekter. Bristen på denna typ av arbetsplatser leder till stress och sjukfrånvaro. Utformningen och användandet av arbetsplatser har nu blivit en folkhälsofråga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige