Image
Kronprinsen i Malmö.
Kronprinsen i Malmö. Bild: Heimstaden

Heimstaden knyter butikskedja till sig

Uthyrning Heimstaden adderar nu en hyresgäst till stadsdelscentrat Kronprinsen i Malmö. Det är Kappahl Kids som får preliminär inflyttning i december 2024.
Publicerad den 11 September 2024

Kappahl Kids flyttar in i 402 kvadratmeter mot slutet av året och blir, i och med det, grannbutik med Life och Clas Ohlson. Kappahl blir den 37:e butiken inne på Kronprinsen.

– Vi är jätteglada att Kappahl Kids vill vara en del av Kronprinsen, deras erbjudande blir ett utmärkt komplement till de butiker som ligger där idag och kommer tilltala många besökare från närområdet som är barnfamiljer, säger Sara Escobar, Centrumledare Kronprinsen.

– Kronprinsen har genomgått en totalomvandling och vi gillar verkligen den nya typ av citycenter som skapats och mixen av hyresgäster. Vi tror att vårt kids-koncept kommer välkomnas av många boende i upptagningsområdet, säger Martin Andersson, Store Portfolio Support på Kappahl Group.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Krisen kan åtgärdas raskt eller brutalt – vägarna framåt för bostadsinvesteringarna

Bostäder I faktiska tal så är 90-talskrisen tillbaka, men vilken dipp är det som väntar i bostadsinvesteringar har Västsvenska Handelskammaren tittat närmare på. Så här ser branschen på de olika scenarier som skulle kunna stå för dörren nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige