Image
Kronprinsens stadsdelscentra.
Kronprinsens stadsdelscentra. Bild: Heimstaden

Heimstaden hyr ut till italiensk mathubb i Kronprinsen

Uthyrning Heimstaden hyr ut 57 kvadratmeter till Perfetto i Kronprinsens stadsdelscentra. Mathubben kommer att ta 40 av restaurangtorgets totalt 300 sittplatser i anspråk.
Publicerad den 26 Februari 2024

– Vi är såklart jätteglada för att Perfetto blir en del av Kronprinsen. Restaurangtorget erbjuder redan en rad olika kulinariska upplevelser, men inget med fullt fokus på italiensk mat, så konceptet adderar till helhetsupplevelsen och det tror jag alla drar nytta av, säger Thomas Persson, Head of Commercial Letting på Heimstaden.

Restaurangtorget i Kronprinsen invigdes hösten 2023 och Perfettos etablering innebär att samtliga mathubbar nu är tillsatta. Restaurangen öppnar upp i slutet av mars 2024.

– Att ägaren redan driver en annan restaurang inne på Kronprinsen, säger något om potentialen och områdets dragningskraft, säger Thomas Persson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige