Image

Hegeli förstärker med Malin Quick Oljelund och Cecilia Clausen

Bolag Malin Quick Oljelund och Cecilia Clausen ansluter till Hegeli Public Affairs växande team av rådgivare.
Publicerad den 3 Februari 2015
Malin Quick Oljelund och Cecilia Clausen blir nya rådgivare på Hegeli. Bild: Hegeli
Malin Quick Oljelund och Cecilia Clausen blir nya rådgivare på Hegeli.

Därmed förstärker de två socialdemokraterna Hegeli ytterligare som landets mest relevanta public affairs-byrå på regionala och kommunala beslutsprocesser.

- Jag har följt Hegeli sedan starten och är imponerad av hur snabbt man byggt upp ett starkt varumärke inom public affairs. Det visar att Hegelis djupa kunskaper om samhällspåverkan och erfarenheter från såväl politik som näringsliv värderas högt av kunderna.

– Jag ser fram emot att bidra till Hegelis fortsatta framväxt med mina erfarenheter från politiskt beslutsfattande och opinionsbildningsarbete, säger Malin Quick Oljelund.

Malin Quick Oljelund, 43 år, kommer närmast från en tjänst som kanslichef hos Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting. Hon har en bred bakgrund inom politisk påverkan och beslutsfattande på olika nivåer och har varit politisk tjänsteman på såväl kommunal och regional nivå i Stockholms län, som på nationell nivå i Regeringskansliet.

Därutöver har Malin Quick Oljelund även arbetat i Europaparlamentet. Hon har lång erfarenhet av allt från regionala tillväxtfrågor, bostads- och byggfrågor till sjukvård och välfärdsfrågor.

Cecilia Clausen, 31 år, kommer närmast från en tjänst som politisk sekreterare och valledare hos Socialdemokraterna i Järfälla, där partiet vann valet 2014. Hon har tidigare bland annat jobbat som teamchef i Eurovalrörelsen 2003.

Sedan dess har hon haft politiska uppdrag i Sundbybergs stad och även arbetat som ombudsman för Socialdemokraterna i Sundbyberg, med ansvar för bland annat kommunikation, strategiska frågor och verksamhetsutveckling.

- Jag är mycket glad över att mitt nästa steg är Hegeli. Det ska bli spännande att kombinera byråns stora erfarenhet och kunnande inom bland annat fastighets- och byggbranschen med min egen erfarenhet av att driva stora projekt och verksamhetsutveckling. Dessutom är det stimulerande att gå in i en verksamhet där olika politiska synsätt möts för att hitta den bästa lösningen för kunden, säger Cecilia Clausen.

- Hegeli Public Affairs fortsätter att växa sig starka. Med dessa två rekryteringar adderar vi ytterligare spetskompetens inom bland annat sjukvård och infrastruktur som våra kunder kommer att ha nytta av. Jag är mycket glad och hälsar Malin och Cecilia varmt välkomna till Hegeli, säger Petter Lindfors, grundare och partner i Hegeli Public Affairs.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige