Image

Hedlund blir extern rådgivare till Stenvalvet

Bolag Greger Hedlund har på egen begäran lämnat sin anställning och övergått till en roll som extern rådgivare gällande transaktioner på Stenvalvet. Sara Östmark har därför utsetts till affärsutvecklingschef och har det övergripande ansvaret för transaktioner, analys, projekt och värdering. Åsa Scharfe har utsetts till kommunikationschef.
Publicerad den 12 Januari 2016

Sara var tidigare Chef för Analys och Strategi på Stenvalvet där hon har varit sedan företaget bildades 2010. Hon har bred erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med förvaltning, analys, transaktioner och fastighetsutveckling i drygt 15 år.

- Saras roll i Stenvalvet har utvecklats till att omfatta transaktioner, analys, projekt och värdering och jag ser det som en naturlig roll att hon tar helhetsansvaret för Affärsutvecklingsområdet, säger Magnus Edlund, vd på Stenvalvet.
I och med förändringen kommer Saras team att växa och utökas med ytterligare medarbetare.

Åsa Scharfe har utsetts till Kommunikationschef på Stenvalvet och kommer i den rollen att utveckla den interna och externa kommunikationen på Stenvalvet.
Åsa var tidigare Marknadskoordinator på Stenvalvet och har varit på Stenvalvet sedan 2014.

- Åsas roll i Stenvalvet har utvecklats under det år hon har varit anställd här. Från att vara ett företag med åtta personer hösten 2014 till idag upp mot 30 personer i och med rekryteringarna och flertalet lokalkontor är det viktigt att vår kommunikation fungerar – både internt och externt, säger Magnus Edlund, vd på Stenvalvet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige