Image

Heba köper av JM

TRANSAKTIONER Heba köper ett bostadsprojekt i Täby av JM. Köpeskillingen uppgår till 85 miljoner kronor.
Publicerad den 10 December 2009

Bostadsprojektet Hägernäs Strand innehåller 52 lägenheter med en bostadsarea om 2 848 kvadratmeter som är under produktion.

Lägenheterna har en mycket hög standard och de upplåts med hyresrätt. Samtliga lägenheter är uthyrda och inflyttning sker under mars-april 2010.

Projektet omfattar fyra nya bostadsbyggnader med gångavstånd till stranden. Området har ett naturskönt läge och flera av lägenheterna har sjöutsikt.

- Vi är mycket glada över förvärvet av den väldigt fina fastigheten i Hägernäs Strand. Lägenheterna är byggda enligt JM:s koncept "lågenergihus" och det ligger helt i linje med Hebas miljöpolicy. Förvärvet utgör ett viktigt led i Hebas strategi att fortsätta växa i Stockholmsområdet. Täby är en intressant kommun där det händer väldigt mycket just nu. Vår ambition är att vara med i den fortsatta utvecklingen av nya hyresbostäder i kommunen och vi ser fram mot att etablera verksamhet i Täby säger, Lennart Karlsson, vd för Heba Fastighets AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige