Image

Här är världens tio största fastighetsrådgivare

Bolag Lipsey Survey har korat världens mest välkända och respekterade varumärken bland fastighetsrådgivare. Här är listan.
Publicerad den 16 April 2013
Dan Törnsten. Bild: Colliers International
Dan Törnsten.

Lipsey Survey är en av branschens internationellt ledande utbildningskonsulter. Nu har man korat de mest välkända och respekterade varumärkena bland fastighetsmäklarföretag i världen.

Colliers International hamnar på en delad andra plats.

- Vi är självklart mycket stolta över vår placering i toppen på The Lipsey Company-listan. Det bevisar ännu en gång att Colliers International står sig starkt både internationellt och regionalt och det visar vårt engagemang för service och expertis vilket är kärnan i Colliers verksamhet, säger Dan Törnsten, vd och partner på Colliers International.

- Att bli korad till tvåa för fjärde året i rad är en stor klapp på axeln och ett erkännande av det arbete vi utför dagligen för våra kunder. Därtill visar det också på fördelarna med att vara en internationell verksamhet med ett väl fungerande internt samarbete, säger Dan Törnsten.

Det är tolfte året i rad som The Lipsey Company ger ut sin lista över de mest välansedda varumärkena bland fastighetsrådgivare globalt. Listan utarbetas mot bakgrund av en undersökning som skickas till mer än 100 000 relevanta personer inom branschen runt om i världen. Bland annat kan nämnas fastighetsägare, entreprenörer, investerare, mäklare och fastighetsutvecklare.

Här är listan över de tio mest välkända och respekterade varumärkena bland fastighetsmäklarföretag i världen:

1. CBRE
2. JLL och Colliers
3. Cushman & Wakefield
4. Newark Grubb Knight Frank
5. Cassidy Turley
6. NAI Global
7. Avison Young
8. Costar Group
9. Cresa
10. Coldwell Banker Commercial

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY