Image

Han tar över vd-stolen på Klövern

Karriär Klöverns styrelse har beslutat att utse Corems vd Rutger Arnhult till ny vd för bolaget. Han tillträder den 1 januari 2012. Hans efterträdare blir Eva Landén, i dag vice vd och finanschef i Corem.
Publicerad den 6 December 2011
Eva Landén. Bild: Corem Property Group. Bild: Corem Property Group
Eva Landén. Bild: Corem Property Group.

Rutger Arnhult är sedan 2007 vd för börsnoterade Corem, men lämnar den befattningen i samband med tillträdet på Klövern. Rutger Arnhult har varit aktiv inom fastighetsbranschen i 22 år bland annat som medgrundare i fastighetsbolagen M2 Gruppen, Din Bostad, Locellus och Corem Property Group. Han har tidigare varit anställd på Alfred Berg Fondkommission, Öhman J:or Fondkommission samt Svenska Handelsbanken. Rutger Arnhult är 44 år och civilekonom. Han ingår sedan 2009 i Klöverns styrelse, men har inte varit delaktig i beslutet om ny vd.

Klöverns nuvarande vd Gustaf Hermelin lämnar sin befattning den 1 januari 2012 för att bli vd för Brinova Fastigheter.

Ersättaren för Rutger Arnhult blir Eva Landén. Hon är sedan 2008 vice vd och CFO för Corem Property Group. Eva Landén är civilekonom och har omfattande erfarenhet från fastighets- och revisionsbranschen.

Hon har tidigare arbetat som ekonomichef för Bonnier Cityfastigheter samt varit revisor hos PwC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY